מלגות לתלמידי מחקר שיתחילו בתשפ"ג -  מועד הגשה נדחה ל 1/8/2022    מלגות בלום - לחץ כאן

שלום רב,

מכון חרוב יוצא בקול קורא למחזור ה-11 של מלגות פוסט-דוקטורט.

המלגות מיועדות למי שיבחר להתמקד בילדים ובני נוער בסיכון - הן בהיבט של התעללות פיזית, נפשית ומינית והן בהיבט של הזנחה.

ההתמחות יכולה לנבוע ממגוון תחומי הדעת.

בנוסף, תוענק השנה מלגה שמטרתה לתמוך בהשתלמות ובמחקר בתחום הזנות, הסחר במין והתשלום על מין, כפי שבאים לידי ביטוי באוכלוסיות שונות ובזירות שונות.

תודה,

צוות המחקר של מכון חרוב

רצ"ב "קול קורא" לתוכנית ממשק לפוסט דוקטורנטים- תוכנית יישום מדע בממשל במשרדי הממשלה מחזור י"ב 2022-2023

תוכנית ממשק מיועדת למסיימי תואר שלישי מצטיינים ממגוון תחומים. התוכנית משלבת את הפוסט דוקטורנטים כיועצים בכירים במשרדי ממשלה כדי לפעול למען שיפור החיים בישראל.

מפגשים למתעניינים בתוכנית: 24.11.2021 בשעה 20:00 , 13.12.2021 בשעה 12:30. הרשמה למפגשים המקוונים: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

מועד אחרון להגשת מועמדות 30.12.2021 לפרטים נוספים: mimshak.org.il קול קורא

נודה על הפצת המסמך לתלמידיכם

לזוכים תוענק מלגת בתר דוקטורט מקבילה מטעם הרשות ללימודים מתקדמים.